Menus

Conference menus for each day, in French and English.

The banquet (Wednesday evening) menu is available at the bottom of this page.

Déjeuners Lunches

 

Lundi 28 août Monday, August 28th
Filet de cabillaud sauce Dieppoise Cod fillet with Dieppoise sauce
Riz créole & haricots plats d’Espagne Creole Rice & flat beans from Spain
Tiramisu Tiramisu
& café ou thé & coffee or tea
Mardi 29 août Tuesday, August 29th
Cuisse de canard à l’orange Duck leg with orange
Écrasé de pommes de terre & carottes sautées Mashed potatoes & sautéed carrots
Salade de fruits Fruit salad
& café ou thé & coffee or tea
Mercredi 30 août Wednesday, August 30th
Paleron de bœuf à la Bourguignonne Beefchuck Bourguignonne
Tagliatelles & brocolis vapeur Tagliatelles & steamed broccoli
Opéra et sa crème anglaise Opera cake & French Cream (cold Custard)
& café ou thé & coffee or tea
Jeudi 31 août Thursday, August 31st
Poulet Gaston Gérard Gaston Gérard Chicken
Gratin Dauphinois & salade verte Gratin Dauphinois & green salad
Bavarois mandarine Cointreau Tangerine Bavarian cake with Cointreau liqueur
& café ou thé & coffee or tea
Vendredi 1er septembre Friday, September 1st
Échine de porc aux raisins Pork loin with grapes
Carottes, navets, panais Carots, turnips, parsnips
Tarte aux poires Pear pie
& café ou thé & coffee or tea
Dîners Dinners
Mardi 29 août Tuesday, August 29th
Fish (cabillaud) Fish (cod)
& Chips (pommes de terre sautées) & Chips (sautéed potatoes)
Tarte aux pommes Apple pie
Jeudi 31 août Thursday, August 31st
Salade pamplemousse avocats crevettes Grapefruit avocado shrimp salad
Blanquette de poisson aux petits légumes Blanquette of fish with small vegetables
Riz pilaf & jardinière de légumes Rice Pilaf & Medley of mixed vegetables
Dinner on Thursday is with starter and main course, no dessert, because it is followed by a tasting of regional products during the evening poster session.

VÉGÉTARIENS : chaque jour, notre restaurant vous proposera une alternative.

VEGETARIANS: every day, our restaurant will offer you an alternative.

Suivez-nous sur :